пятница, 25 июля 2014 г.

день Народження

Святковий торт, різнокольорові повітряні кулі, море сміху та посмішок, довгоочікувані подарунки ... Самим світлим і улюбленим святом більшості людей є День Народження. Ще з дитинства в цей день людині дарують різні подарунки і вся увага дістається йому одному. Не дивно, що навіть подорослішавши, люди як і раніше чекають з нетерпінням цього свята.

Відзначати річницю народження почали ще в глибоку давнину. Зараз ніхто точно не може сказати хто і коли придумав робити це. Зате щодо добрих побажань в це свято є одна цікава версія. У часи язичництва і чорної магії, вважалося, що в День Народження душа людини найбільш слабка і схильна до впливу із зовні. Тому в День Народження прийнято збирати під коло людини кращих друзів, які захистять від злих духів і обдарують добрими побажаннями які обов'язково збудуться.

До речі, слово іменинник, яким зазвичай називають людину в День Народження, насправді має інше значення. Іменинник - це людина у якої іменини. Іменини - це християнська традиція, день пам'яті святого, чиє ім'я було дано людині при хрещенні (наприклад, назвали на честь апостола Петра). Але так як іменини сьогодні практично ніхто не святкує, це слово стало застосовуватися в іншому значенні.

Для того, щоб не забути про річниці народження ваших друзів і близьких, можна записувати дати в органайзер телефону, який автоматично вам нагадає про пріблежается святі. Таку функцію підтримують практично всі існуючі мобільні телефони. Адже ви можете дуже сильно засмучений людини, просто забувши про нього в цей час. А він цього точно не забуде ...

Загалом святкуйте завжди свій День Народження і не забувайте привітати близьких, навіть якщо з часом ви думаєте, що вже занадто багато років минуло і радіти нічому. Можна залишатися в душі молодим завжди! І саме так і треба поступати відзначаючи черговий прожитий рік!

Комментариев нет:

Отправить комментарий